M-project is een familiaal bedrijf actief in vastgoedontwikkeling en bemiddeling in vastgoed.

 

Julien Mortier, oprichter van Immo Mortier en M-project is reeds meer dan 35 jaar actief met vastgoedontwikkeling regio Oost- en West-Vlaanderen. Vanuit zijn technische kennis en strikte opvolging streeft hij steeds naar kwaliteit. Op vandaag zijn er door Immo Mortier en M-project reeds meer dan 150 appartementen gerealiseerd. Tevredenheid van de klant is zijn absolute streefdoel

 

Stijn Mortier is 42 jaar en is in het bezit van een licentiaatsdiploma toegepaste economische wetenschappen. Na een carrière in de transportsector heeft hij 10 jaar geleden resoluut gekozen voor de vastgoedsector. Hierbij heeft hij eerst 3 jaar bij een vastgoedkantoor gewerkt gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed. Hierbij heeft hij in 2012 een postgraduaat vastgoedkunde behaald aan de KULeuven.

 

Lode Mortier is 36 jaar en heeft zijn studies handelswetenschappen aan de EHSAL afgewerkt. 

 

Sedert 2017 heeft Stijn een Syndic-afdeling opgestart zijnde M-syndic. Medio 2019 heeft bij een 12-tal gebouwen in beheer.

 

Op deze manier kunnen we als multi-inzetbaar kantoor zowel projectontwikkeling, verkoop, verhuur en beheer naar onze klanten aanbieden.